top of page

RANGERS

Word jij een Ranger van Nationaal Park Rotterdam? Als ranger ben je één van de gezichten van deze campagne en verspreid je daarmee ons verhaal: een groener, gezonder en wilder Rotterdam. Benieuwd hoe jij kan bijdragen als ranger? Lees dan snel verder!

WAT DOET EEN RANGER?

Ranger zijn doe je op de manier die het beste bij jou past. Of je nou bootcamps in de buitenlucht geeft, vlinders telt, je eigen groente kweekt of gedichten voordraagt in het park, buiten zijn is voor jou belangrijk en je neemt hier graag mensen in mee. 

RANGERS ZIJN ROTTERDAM

Rotterdam is een stad met enorme diversiteit aan culturen. Rangers zijn hier een afspiegeling van, en hebben met zijn allen 1 gemeenschappelijk doel; de inwoners van Rotterdam te inspireren om meer naar buiten te gaan en daarmee het buitenleven naar iedereen te brengen. Samen vormen we een netwerk waarin iedereen kan meedenken, -beslissen en van elkaar kan leren.

ONZE RANGERS

MELD JE AAN!

Wil jij meer weten over hoe je je kan inzetten als Ranger? Vul dan het aanmeldingsformulier in en we nemen snel contact met je op om je hier meer over te vertellen.
 

Leuk! Je hoort van ons.

bottom of page